Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Patch v23. [p]Lepsze BH

CziterAmatorxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy patch v23. ma znaczenie w róznicy fps'ow w porównaniu do v32? Chodzi mi o to czy ma sie wiecej fps'ow na v23?

Jak szybko się rozpędzac na bh'opie na deathrunach. Widzialem jak pare osób poprostu tak jakby szybko machały myszką w lewo-prawo i robily bh jednoczesnie i szybko sie tak rozpedzali , lecz gdy ja tak robie to odrazu staje w miejscu :D

Moze jakies komendy na lepszee bh? Badz slyszalem ze jest cos takiego , bot taki , ze robisz normalnie bh tylko nie musisz wciskac A i D , wystarczy ze skrecasz myszka w prawo i samo wciska D . Wiecie cos o tym?

wuo1.jpg

Opublikowano

Jak na DR to pewnie jest sklep w którym kupują gravity.

Ale fps'y nie zależą od patcha. raczej od twojego komputera.

Jeżeli chodzi o to co samo robi bh to taki cheat jest taki ale nie wiem gdzie : /

Regmannn

Opublikowano

Nie skrypt nie skacze sam tzn. nie naciska sam a i d a był gdzieś taki cheat co tak robił i chyba sam myszką w prawo i w lewo robił.

Jak znajdę to Ci wyślę na PW.

Regmannn

Opublikowano

Żeby szybko skakać dobrze jest mieć dużo fps- karta graficzna, do tego robienie strafe'ów i dobra myszka :)

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Tak, jest taki bot co sam robi BH on się nazywa Steam Hack v16 i tam masz aima i wh i auto BH ale aima i WH można wyłączyć w configu . Ten bot sam ci robi Auto BH wystarczy że masz naciśniętą spację . : ) Pomogłam ? Kliknij "Lubię to"

Opublikowano

@UP. To jest chyba zwykłe auto BH. Czy też sam robi strafe?

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...